Main Page Sitemap

Top news

Op zon 45 minuten rijden ligt de oude universiteitsstad Nijmegen. 4x4 gamedrive Hluhluwe Nationaal Park. Samen met een ranger gaat u op safari. Overnachting Thermen..
Read more
Over ons: Wij zoeken dagelijks op het internet en bekijken alle nieuwsbrieven om de beste. En ook We Fashion Online behoort daartoe. Bijzonder is dat..
Read more
Home, outlet, dames, categorien, kortingen, lijnen, merken. Pak deze korting, scotch Soda klantenservice, op werkdagen kun je van 8:00 tot 20:00 contact op nemen met..
Read more

Space expo prijs


space expo prijs

directeur Space Expo: Wij zijn erg blij met deze bijzondere expositie. Toegankelijkheid informatie Space Expo is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. (Groep als tweede bij SE) Space Expo Naturalis Space Expo BO - 5,50.p. Schoolbezoek basisonderwijs entree 6,50.p. Kortingsacties gelden niet in combinatie met andere kortingen.

Rondleiding - 2,00.p. De mogelijkheid bestaat dat deze uitverkocht zijn. (60 minuten) Ruimteles 4,50 extra.p.

Donderdag 26 december 2019 is Space Expo geopend van 10:00 - 17:00 uur. Ruimteles - 4,50.p. 20 personen Groep volwassenen - 11,50.p. Afgelopen zaterdag 1 december opende de nieuwe expositie Moon Gallery future past bij Space Expo. De Museumkaart is geldig bij Space Expo.

Foing: Toekomstige maanreizen vragen om publieke betrokkenheid en het samenbrengen van goede ideen vanuit verschillende culturen en achtergronden. Maandag: Gesloten* *Tijdens de schoolvakanties en feestdagen zijn wij ook op maandag geopend. 50 jarig jubileum maanlanding. Eerdere kunstwerken op de maan, in de expositie bij Space Expo zijn de originelen en verkleiningen van de eerste 25 inzendingen te zien. Moon Gallery is een platform ter promotie van de ontwikkeling van een esthetische levensvorm op de maan. Arrangementen (uitsluitend op afspraak Space Kids Party -  14,50 per kind (7 t/m 12 jaar).

Abonnement burgers zoo arnhem prijs, Toverland halloween prijs,


Sitemap