Main Page Sitemap

Top news

Wegens het aanhoudende succes kan je ook deze maand nog genieten van de Japan Deals. Mark brongersma city flooded under lake lanier anna sverkunova gry..
Read more
Het voordeel voor jou is dat jij zelf niet meer op zoek hoeft om een bepaalde kortingscode te vinden. Klik bij Customer Care op..
Read more
Hierdoor zijn de TI sento - Milano oorbellen bijzonder geschikt als stijlvolle toevoeging aan jouw eigen unieke look. Kettingen, ringen, tI sento - Milano oorbellen..
Read more

Korting parade den haag kinderprogramma


korting parade den haag kinderprogramma

van alle leeftijden: de KinderParade. Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem. Den, haag met liefde alle tentjes maxiaxi kortingscode en terrasjes weer op en afgelopen jaar kwamen er in totaal 107.000 bezoekers! Op vertoon van je Rotterdampas (Rotterdam Ooievaarspas (Den Haag) tinytronics kortingsbon en U-pas (Utrecht) krijg je bij de Entreekassa bij de ingang van het Paradeterrein 4,- korting en betaal je slechts 3,50.p.v. Je kan niet met theaterbonnen betalen. .

Parade Den Haag 2019.
De, parade Den Haag is niet meer weg te denken uit.
Den Haag en heel, den Haag wacht dan ook met smart op de vrolijke zonnige terrasjes, zweefmolen, mooie aankleding en verrassende optredens.
Op rondreizend theaterfestival.

Met decoded heb je voor 15,- entree, twee voorstellingen en een drankje. Met je CJP-pas krijg je 4,- korting op de entree en betaal je maar 3,50. Met liefde alle tentjes en terrasjes weer op en afgelopen jaar kwamen er in totaal 107.000 bezoekers! Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op airbnb dan ontvang je 35 euro korting op je verblijf. Hier vindt je de officile ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan. Iedereen vanaf 18 jaar betaalt 7,50 toegang. Theater, rondjes in de zweefmolen en dansen in de silent disco. Haag, Utrecht en Amsterdam.


Sitemap