Main Page Sitemap

Top news

Eenvoudig shoppen bij de mooiste boetieks van de wereld? Vergeet daarnaast niet te besparen met 1 van. Het lookbook combineert en inspireert jou om het..
Read more
Deliveroo kortingscode in Amsterdam voor 2x 2,50 Exclusief deal, kerstdiner boxen van HelloFresh vanaf 16,24 per persoon aanbod Actie maaltijden van deal Groente met korting..
Read more
Ze zijn lekker licht, er zijn kwalitatief goede onderdelen gebruikt en het gebruik is zeer gemakkelijk. Marjolijn H├╝lsenbeck-van Den Biggelaar, Sterke punten: Zeer tevreden met..
Read more

Korting parade den haag kinderprogramma


korting parade den haag kinderprogramma

van alle leeftijden: de KinderParade. Daarnaast maak je maandelijks kans op Festival Musthaves en Eeuwige roem. Den, haag met liefde alle tentjes maxiaxi kortingscode en terrasjes weer op en afgelopen jaar kwamen er in totaal 107.000 bezoekers! Op vertoon van je Rotterdampas (Rotterdam Ooievaarspas (Den Haag) tinytronics kortingsbon en U-pas (Utrecht) krijg je bij de Entreekassa bij de ingang van het Paradeterrein 4,- korting en betaal je slechts 3,50.p.v. Je kan niet met theaterbonnen betalen. .

Parade Den Haag 2019.
De, parade Den Haag is niet meer weg te denken uit.
Den Haag en heel, den Haag wacht dan ook met smart op de vrolijke zonnige terrasjes, zweefmolen, mooie aankleding en verrassende optredens.
Op rondreizend theaterfestival.

Met decoded heb je voor 15,- entree, twee voorstellingen en een drankje. Met je CJP-pas krijg je 4,- korting op de entree en betaal je maar 3,50. Met liefde alle tentjes en terrasjes weer op en afgelopen jaar kwamen er in totaal 107.000 bezoekers! Kijk dan op Booking of Airbnb om jouw overnachting te regelen. Boek je je verblijf via onderstaande link op airbnb dan ontvang je 35 euro korting op je verblijf. Hier vindt je de officile ticket link en de tweedehands tickets via Ticketswap zodat je niet in de kou hoeft te staan. Iedereen vanaf 18 jaar betaalt 7,50 toegang. Theater, rondjes in de zweefmolen en dansen in de silent disco. Haag, Utrecht en Amsterdam.


Sitemap