Main Page Sitemap

Top news

Maakt gebruik van cookies. Verder bieden wij ook vele kinderuitjes in Gelderland met korting aan. Direct zijn er lijnen te trekken van de historische gebeurtenissen..
Read more
Combineer je bezoek aan het artis-Park met Micropia en ontmoet je microben. Pak deze korting, juni 2019, kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar artis...
Read more
Je nog honderden Lego-figuren in allerlei formaten. Tijdens de darkride kom je ook allemaal bekende Lego-figuren tegen. Maar wanneer je je ticket voor later in..
Read more

Korting op tv


korting op tv

jij graag een 20 korting uitrekenen leuke film, serie of goede sportwedstrijd? Dat scheelt een hoop keuzestress. Verder heb je een Interactieve TV-ontvanger nodig waar je maandelijks een vast bedrag voor betaalt. Als dat belgedrag toch niet zo goed lijkt te passen bij het abonnement dat je hebt afgesloten, switch je aan het einde van de maand gewoon naar een grotere of juist kleinere bundel, en krijg je van ons een nieuw jaarcontract. De eerste maand; die betaal je altijd volledig.

Korting op tv
korting op tv

Zooplus kortingscode forum
Kortingsbon hans en grietje
Koop-een-partytent.nl korting
Ipad korting leraar

Breid je pakket dan uit met FOX Sports Compleet, HBO, Film1 of én van onze andere extra zenderpakketten. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Alles gaat dan weer terug naar het oude: je Internet zelektro korting of Internet Bellen abonnement blijft gewoon doorlopen. Afhankelijk van het abonnement dat je bij ons afneemt bieden wij daarom verschillende extra opties aan. Wanneer je jouw wijziging toch wilt annuleren, gaat alles weer terug naar de oude situatie (het oude contract komt niet te vervallen en wordt ook niet verlengd). Voor zowel het tv-pakket als de Interactieve TV-ontvanger sluit je een jaarcontract. Wil je jouw tv-pakket toch weer annuleren?


Sitemap