Main Page Sitemap

Top news

Denk maar aan een code voor 'gratis verzending' of een code die een bepaald percentage korting geeft op jouw bestelling. Screen Protector 9H Gehard Glas..
Read more
Met de speciale centerparcs actiecode uit 50 korting centerparcs babybox de babybox krijg je korting op je verblijf in een van de vele vakantieparken. Als..
Read more
Wist je bovendien ook dat er een kanaal bestaat waar tal van leuke filmpjes op zijn terug te vinden die Squla heeft laten maken? Geldig..
Read more

Op korting reizen ov kaart van iemand anders


op korting reizen ov kaart van iemand anders

Geldermalsen naar Arkel met de geleende persoonlijke OV-chipkaart van een vriendin. De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. In de trein word je OV-chipkaart gecontroleerd en krijg je een boete wegens het reizen met de OV-chipkaart van iemand anders. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders.

Op korting reizen ov kaart van iemand anders
op korting reizen ov kaart van iemand anders

Ontvang nu 20 korting bij ns via. Het meereisretour mag gecombineerd worden met een abonnement, keuzedag of studenten ov en is ook actiecode share a perfect day 2019 geldig. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Op het moment dat je wil vertrekken kijk je nog snel even in je portemonnee of je je OV-chipkaart bij je hebt. Kan iemand anders met mijn kaart reizen?

op korting reizen ov kaart van iemand anders

Dippiedoe korting social deal
Moederdag korting greetz


Sitemap