Main Page Sitemap

Top news

Nationaliteit Voor in het buitenland verblijvende Belgische gezinsleden met tijdelijke verblijfplaats in Belgi en erkende politieke vluchtelingen moet er steeds rekening gehouden worden met de nationaliteit van de gezinsleden, vooral indien de gezinsleden niet de Belgische..
Read more
Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product, terwijl andere actiecodes jouw korting geven op het gehele assortiment. Vakantiediscounter kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je in de..
Read more
28 december - 19:30. Het zicht op de piste bij onze 15 voorstellingen is uitstekend en niet gehinderd door tentpalen of lichtmasten. Dames en heren..
Read more

Plopsa abonnement korting andere parken


plopsa abonnement korting andere parken

Astrorangers woon je er een wervelende Cosmodromeshow bij en breng je een bezoek aan de 3 meter lange telescoop in onze vertoon van je geldige Plopsa-jaarabonnement 1 meter krijg je korting op de kassaprijs. Kleine avonturiers tussen 2 en 10 jaar en hun ouders komen áltijd oren en ogen te kort op de 25 supercoole attracties van Plopsa Indoor Hasselt! Br Het vertrek van de duikboot wordt gecompenseerd met een gloednieuwe expo lt;operatie noorzee 1944-45 gt; (open vanaf 08/06/19 check onze website voor een actuele stand van bezoek: circa 2h /p h3 class"p3" Op vertoon van uw geldig Plopsa-jaarabonnement (1 meter) krijgt u 40 korting.

Korting bij partners - Plopsa Funcardplopsa abonnement korting andere parken

Niet inwisselbaar tegen contant geld. Zelfs tussen de attracties door, val je van de ene verrassing in de andere! Bekijk 16, attracties 3, shows/events, plopsa indoor coevorden, laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Nieuw: Plopsaland De Panne verwelkomt dit jaar de gloednieuwe themazone Heidiland waarin Heidi de hoofdrol speelt. Bekijk 30, attracties 9, shows/events. nbsp;Korting enkel geldig voor de abonnee. Privacyverklaring voor meer informatie over alle types van cookies en gelijkaardige technologien die wij gebruiken en hoe u ze kan controleren. p p Honden zijn niet vertoon van je geldige Plopsa-jaarabonnement 1 meter krijg je strong 40 korting /strong op de kassaprijs.

Klm korting airmiles, Quickstep korting,

En ontdek hoeveel jij op een aap lijkt in het voor actuele openingstijden en entreeprijzen op a vertoon van nbsp;je geldige style"line-height:.125em; text-transform: amp; op vertoon van deze strong a /strong krijg je 50 korting op de kassaprijs. En de allerkleinste avonturiers? Of je nu met de hele familie of met de klas komt, je verveelt je nooit! Lees meer over hoe uw browser te upgraden. Trek op verkenning in Mayas Wereld, voel de kriebels in je buik op de Wickie Coaster en scheep in voor het avontuur met Piet Piraat op De Scheve Schuit. Een nieuw knotsgek wateravontuur waarbij twee ploegen het tegen elkaar opnemen in een mix van strategie, evenwicht en uithoudingsvermogen. Voor ouders en volwassenen is er de Beach Bar en de unieke drijvende loungeplek Party-Eiland. Via iconische platenhoezen, festivalopnames en unieke collectiestukken herbeleef je in de tentoonstelling Muziek in De sixties deze swingende periode. Geweldig plezier voor de hele style"line-height:.75px Op vertoon van je geldige Plopsa-jaarabonnement 1 meter krijg je strong 40 korting /strong op de reguliere kassadagprijs voor volwassenen nbsp abonnement burgers zoo arnhem prijs gt;1m40). Nbsp;Korting enkel voor de abonnee. Bekijk 52, attracties 25, shows/events, plopsa indoor hasselt. Een speelplein dat recent werd uitgebreid met een mooie piratenboot, een kinderboerderij met kleine geitjes, damherten en pony's, en een souvenirwinkel vormt een aanvulling op dit aantrekkelijke park.

Geniet met je, plopsa -FunCard van 1 jaar lang onbeperkte toegang tot.
50 andere pret- en dierenparken, 10 korting in de, plopsa.
Winkels, en nog veel mér!
De verschillende, plopsa - abonnementen bieden veel meer dan onbeperkte toegang tot én of meerdere Plopsa- parken.

Klm kortingscode
Madame tussauds korting postcodeloterij
Horlogebandjes kortingscode


Sitemap