Main Page Sitemap

Top news

Waarom zou jij geen korting willen? De codes die wij gebruiken geven je direct korting op je maaltijdbox. De deals zijn soms maar een beperkte..
Read more
De actie bij Kruidvat Fotoservice: Op alle fotoalbums met speciaal foto papier krijg je nu 20 korting. Maak deel uit van de grootste deals-community van..
Read more
Daarom zijn ze in 2007 hun eigen webshop begonnen met hippe en leuke hebbedingetjes. GamesGratisThuis kortingscode: 10 korting op games en consoles. De Kleine Zebra..
Read more

Korting ov chipkaart onder de 18


korting ov chipkaart onder de 18

de treinabonnementen Voordeelurenabonnement, Dal Voordeel en linda abonnement 40 korting Altijd Voordeel tegen een gering bedrag zeven dagkaarten per jaar verkrijgen, de keuzedagen. NS kent geen basis- en kilometertarief: de ritprijs is net als voor gewone treinkaartjes afhankelijk van het aantal gereisde tariefeenheden. Dit heeft de RET opgelost door een tijdelijke studentenkaart uit te geven via de verkooppunten, servicekarren en noodkassa's. Fraudeurs kunnen bijvoorbeeld zo de chipkaart van een reiziger met een jaarabonnement klonen en zo gratis reizen. 10 euro: treinen van Arriva, Breng, Syntus en de Qliners van Arriva. Tariefjaar Concessie(s) Verbinding(en) Alle bussen, uitgezonderd buurtbussen 5 0,126 0,132 0,151 0,153 0,155 0,157 0,157 0,160 0,166 Friesland Voor de Waddeneilanden geldt een prijs per rit. De poortjes zijn geplaatst op alle metrostations en bij ruim 80 NS-stations. Ook de NS maakt sinds medio 2014 gebruik van het wegwerpkaartje.korting ov chipkaart onder de 18

Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen kosteloos meereizen en hebben hierdoor geen OV-chipkaart nodig.
De OV-chipkaart is een elektronische betaalpas met een interne nfc-chip (tot eind 2008 was dit een rfid-chip) voor het openbaar vervoer in Nederland.

Compex be korting, Kortingscode smooxx,

De laatste twee oplaadtransacties (saldo of product laden, automatisch opladen). Met beide kaartsoorten kan men toegang verkrijgen tot een online transactieoverzicht op de website en voor de NS-transacties ook. Dit abonnement is geldig bij zowel NS als Arriva. In de buurtbussen van Zuidwest-Fryslân werd de OV-chipkaart in 2013 ingevoerd. Je reist meer dan 3 dagen per maand. Het abonnement Arriva Dalvrij Deal werd aangeboden aan reizigers die geen recht meer hadden op het Studentenreisproduct. U kunt er daarom voor kiezen om uw reisproduct niet op te comics station korting lerarenkaart halen. Het studentenreisproduct is er ook voor niet-Nederlanders. U kunt reizen vanaf het moment dat u staat ingeschreven. Hierop is het systeem dat in Nederland wordt gebruikt grotendeels gebaseerd.


Sitemap