Main Page Sitemap

Top news

Neem dan deel aan de nieuwe training 'Op het spoor van geluk'. Vertellis helpt je daarbij. Log in en je ziet de knop Bestellen. Installatie..
Read more
Je ontvangt met Nuon Exclusief korting op leuke producten en je kan sparen voor gratis uitjes en cadeaus. Deze korting wordt alleen toegepast op je..
Read more
Ons doel is om bezoekers van onze website te voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor hem of haar. Zorg ervoor dat..
Read more

Korting ov chipkaart onder de 18


korting ov chipkaart onder de 18

de treinabonnementen Voordeelurenabonnement, Dal Voordeel en linda abonnement 40 korting Altijd Voordeel tegen een gering bedrag zeven dagkaarten per jaar verkrijgen, de keuzedagen. NS kent geen basis- en kilometertarief: de ritprijs is net als voor gewone treinkaartjes afhankelijk van het aantal gereisde tariefeenheden. Dit heeft de RET opgelost door een tijdelijke studentenkaart uit te geven via de verkooppunten, servicekarren en noodkassa's. Fraudeurs kunnen bijvoorbeeld zo de chipkaart van een reiziger met een jaarabonnement klonen en zo gratis reizen. 10 euro: treinen van Arriva, Breng, Syntus en de Qliners van Arriva. Tariefjaar Concessie(s) Verbinding(en) Alle bussen, uitgezonderd buurtbussen 5 0,126 0,132 0,151 0,153 0,155 0,157 0,157 0,160 0,166 Friesland Voor de Waddeneilanden geldt een prijs per rit. De poortjes zijn geplaatst op alle metrostations en bij ruim 80 NS-stations. Ook de NS maakt sinds medio 2014 gebruik van het wegwerpkaartje.korting ov chipkaart onder de 18

Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen kosteloos meereizen en hebben hierdoor geen OV-chipkaart nodig.
De OV-chipkaart is een elektronische betaalpas met een interne nfc-chip (tot eind 2008 was dit een rfid-chip) voor het openbaar vervoer in Nederland.

Compex be korting, Kortingscode smooxx,

De laatste twee oplaadtransacties (saldo of product laden, automatisch opladen). Met beide kaartsoorten kan men toegang verkrijgen tot een online transactieoverzicht op de website en voor de NS-transacties ook. Dit abonnement is geldig bij zowel NS als Arriva. In de buurtbussen van Zuidwest-Fryslân werd de OV-chipkaart in 2013 ingevoerd. Je reist meer dan 3 dagen per maand. Het abonnement Arriva Dalvrij Deal werd aangeboden aan reizigers die geen recht meer hadden op het Studentenreisproduct. U kunt er daarom voor kiezen om uw reisproduct niet op te comics station korting lerarenkaart halen. Het studentenreisproduct is er ook voor niet-Nederlanders. U kunt reizen vanaf het moment dat u staat ingeschreven. Hierop is het systeem dat in Nederland wordt gebruikt grotendeels gebaseerd.


Sitemap