Main Page Sitemap

Top news

Bekijk de kortingscode, dH18ales. Facebook, bekijk meer van Cakeprint - Eetbare foto's op Facebook.8.8 van 5 sterren. Kortingscode Cakeprint 2019 en andere aanbiedingen Februari, promotiecode..
Read more
Altijd de beste deal en de scherpste prijs. Het bedrijf maakte oorspronkelijk stevige tassen voor militairen. De perfecte rugzak aanbieding vind je hier Heb je..
Read more
Fjoertoer, vr 5 april t/m ma Pasen, vr 19 april t/m ma Meivakantie, vr 26 april t/m zo Hemelvaart wo 29 mei t/m zo Pinksteren..
Read more

Vue korting dinsdag


vue korting dinsdag

12 juni elke dinsdag naar de film voor slechts 6 euro en is verse popcorn voor 1 euro verkrijgbaar. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen. Tijdens de grote prijsactie in Eindhoven kortingscode fotokalender wordt er bovenop de actieprijs een toeslag van 5 euro gevraagd voor Dolby Cinema. Vue Eindhoven is uitgerust met de nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid. Alle zalen van Vue Amersfoort zijn voortaan uitgerust met luxe, elektrisch verstelbare stoelen waarmee de filmliefhebber zelf de stand kan bepalen. Deze deal wil je niet missen! Vanaf 12 juni start Vue in Amersfoort met de Super Tuesday.

We nodigen iedereen uit om de vernieuwde bioscoop te komen bewonderen en voortaan films op deze ultiem relaxte manier te bekijken. Zo opende de bioscoop in 2015 als eerste in de wereld een Dolby Cinema zaal.

Vue korting dinsdag
vue korting dinsdag

Webprint kortingscode
Kortingsbon test your intolerance review
Bijzonder mooi kortingscode

In navolging van de vestiging in Den Bosch is het Grand Theatre in Amersfoort de tweede bioscoop in Nederland die nu volledig bestaat uit DeLuxe stoelen. Na twee maanden verbouwen opent bioscoop Vue Amersfoort op 1 juni weer de deuren. Er is elke dag een themafeestje en popcorn is verkrijgbaar voor 1 euro. Alleen geldig op dinsdag, exclusief 3D-bril, exclusief Dolby Cinema VIPstoel toeslag. Zo kan men voortaan met de benen omhoog tot bijna ligstand van films genieten in de vernieuwde bioscoop. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen. inclusief 3D toeslag eventuele Dolby Atmos toeslag. Kijk voor tickets of meer informatie. Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. De actie is inclusief 3D en Dolby Atmos toeslag. Bioscoopbezoekers zijn hier heel enthousiast over de nieuwe zalen, stoelen en verbouwde bioscoop. De eerste week van juni viert Vue Amersfoort de heropening met een actie waarbij een filmbezoek slechts 6 euro kost.

vue korting dinsdag


Sitemap