Main Page Sitemap

Top news

Coso 2013 skellington 15 year mortgage precio de vinos chilenos en mexico dumida murska sobota slovenija drossrotzank feria del libro buenos card double lift tutorial..
Read more
Dan kun je, door op 'merken bij Blokker' te klikken, direct het merkenoverzicht bekijken. Gebruik voor deze actie de kortingscode: psgkd9D63A5RDT. Februari 2019 Bekijk..
Read more
Maart 2019 Europcar kortingscode: pak 4 korting op het geldende tarief Pak deze codeprz4 Vertrekperiode: 1 januari t/m 20 februari. Hieronder willen we wat..
Read more

Restaurantkaart 25 korting


restaurantkaart 25 korting

deze wijzigingen op de hoogte bent. Drieharingstraat 16, Utrecht, ga vanavond al voordelig uit eten. Lees dus altijd ook de privacyverklaringen van de desbetreffende aanbieder. Overigens zit je nergens aan vast, je kunt je abonnement op de RestaurantKaart maandelijks opzeggen. Is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Even op een rijtje: we bestelden met zn tween dus allebei het SamSam-menu. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel. Wij testten de digitale RestaurantKaart bij restaurant Van Buuren. Dat willen we natuurlijk allemaal.

restaurantkaart 25 korting

restaurantkaart 25 korting

Airbnb korting paypal
30 korting kranen praxis
Unisportstore kortingscode oktober

In Utrecht staat restaurant Van Buuren gelukkig ook in het bestand. Voor het dessert koos ik voor de Snickers special, maar stiekem vond ik de appel crumble uit de oven ng lekkerder. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens. 1 augustus 2018, via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Utrecht waar we uit eten gingen en zijn fan! Beveiliging, beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Extra leuk is dat je hier kunt kiezen voor het SamSam-menu, wat ze ook bij. Locatiegegevens, als dat nodig is voor de dienst, kunnen wij locatiegegevens (GPS) van u verzamelen. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen. Met RestaurantKaart krijg je 50 korting, dus betaal je per persoon maar 13,85 euro voor een driegangenmenu. Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens.

Transavia korting 8 januari
Bookspot kortingscode
Bonte wever kortingsbon
Albert heijn korting airmiles


Sitemap