Main Page Sitemap

Top news

Pak deze korting, juni 2019, nu 3 halen 2 betalen op geselecteerde boeken bij Lonely Planet. Pak deze korting, juni 2019, tot 40 korting op..
Read more
Dan regel je zaken rondom je verzekering lekker snel online. Sommige verzekeraars geven namelijk een korting van 3 op de premie. Tegenvaller, doordat de rente..
Read more
Het zou fijn zijn als er geinvesteerd werd in nieuwe arcade-kasten (bij happmart kun je ze bestellen) zoals re-rave, jubeat, bishi bashi, chou chabudai gaeshi..
Read more

Karten zoetermeer prijs


karten zoetermeer prijs

organiseren of het karten met iets anders te combineren? Op zondag t/m donderdag krijgt u 10 korting op dit arrangement!karten zoetermeer prijs

Kijk dan op onze website voor al onze games en openingstijden. Ook leuk voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten!

Korting wasstraat zoetermeer, Ipad air 2 16gb prijs, Abonnement burgers zoo arnhem prijs,

Volg dan onze introductiecursus karten. Ideaal voor grotere groepen, er kunnen namelijk tot 10 karts tegelijk op de baan! Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder en doen u graag een voorstel op maat! Klik op jouw antwoord, over Attractiecentrum, zoetermeer en in de omgeving, onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. De Grand Prix bevat alle onderdelen van een ├ęchte kartrace; een vrije training, een kwalificatie, een manche en een finale race. Bel ons gerust en we staan je graag te woord! De sat├ęschotel een buffet, barbecue of tafelgrillen wilt, bedraagt de meerprijs 11,00.p. Go-Kart-In Arrangement Een super combinatie van een spannende competitie en lekker eten, voor een complete middag of avond uit! Bij de Endurance Race variant is het bedoeling dat er in teamverband zoveel mogelijk rondes worden gereden in een uur (of langer).


Sitemap