Main Page Sitemap

Top news

Pak deal, altijd, goed, geverifieerde deal, deze producten van Hornbach zijn deze maand het best verkocht. Hoe verzilver je een Intertoys kortingscode? Volg onze stappen..
Read more
You must have purchased your product directly from Dell to be able to return it to them. A: Nee, op onze website vind je uitgebreide..
Read more
Profiteer nu van de korting op Shimano Unzen rugtas voor off-road tripjes deze zomer. Nerf Modulus Battlescout wit voor 36,20. Lees gauw verder en ontdek...
Read more

Zoo van antwerpen kortingscode


zoo van antwerpen kortingscode

kortingen of acties. Wandel tussen de gorillas en chimpansees in de nieuwe Mensapenvallei. De buffels en vogels zijn inmiddels aan elkaar gewend op hun nieuwe Savanne. De dagtickets moeten gelijktijdig aangekocht worden aan de kassa en zijn alleen geldig op de dag van aankoop.

Breng een bezoek aan de ZOO en krijg 10 spaarkorting. Je kan je tickets ook (gedeeltelijk) betalen met je gespaarde saldo per schijf van 10 euro. De flamingos kijken uit over het nieuwe Flamingoplein. Geniet van de gekleurde flamingos op het. De korting geldt op het standaard individueel dagtarief en enkel voor de eigen gezinsleden. Kijk even verderop hoe de giraffen en zebras galopperen in het zand. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Actie geldig tot Enkel geldig aan de kassa, niet online.

Op deze pagina vind je de beste deals die we hebben kunnen vinden voor.
Bereken hieronder snel jouw korting of bekijk de lijst met alle deals.
ZOO Antwerpen is nieuw, en bruisender dan ooit!
ZOO met 15 korting.
Kom wandelen in deze groene oase en vergaap je aan de historische.

The body shop kortingscode 2019
Auto europe kortingscode 2019
Kortingscode jaimy mode
Kortingscode fifa 17 ps4 controls shooting

Niet geldig op reeds (online) aangekochte dagtickets en niet inwisselbaar in specin. Praktisch, zOO Antwerpen ligt in de schaduw van het Antwerpse Centraal Station, Koningin Astridplein 20-26, 2018 Antwerpen. Vergeet de koala, het rifaquarium en de, bonte wever kortingsbon vlindertuin niet! Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep. Skywalk, waar je ook de rode pandas in de ogen kan kijken. Foto credits: Jonas Verhulst, herfstactie, bezoek je ZOO Antwerpen tussen 27 oktober en 4 november, dan ontvang je op vertoon van je lidkaart 20 rechtstreekse korting bij aankoop van een dagticket (standaard individueel tarief) 10 spaarkorting op het bedrag dat je effectief betaalt. ZOO Antwerpen brengt je dichter bij de dieren. Dit geldt enkel voor tickets, niet voor abonnementen. Vanop de Skywalk krijg je een panoramisch zicht op de mooie tuin en kom je oog in oog met de rode pandas. Beleef het ultieme savannegevoel! Dan profiteer je van 15 korting op je toegangstickets voor de ZOO.


Sitemap