Main Page Sitemap

Top news

Deze AH actiecode is geldig vanaf. Met een eigen kortingscouponcodes-account, geniet van je extra voordelen. Douglas, ontvang 10 korting op jouw bestelling bij Douglas m..
Read more
In de Safari Suite.Lees meer T11:47:0001:00 Bekijk. Het hotel team verheugt zich erop een boost te geven aan de hotel- en toerismesector aan de Kempenbaan...
Read more
Gratis activiteit, baby Vroege-Vogel-Zwemmen, gratis activiteit, bubbelbaden. Gelukkig krijg je er wel heel veel voor terug: met een duizelingwekkende snelheid glij je door de schuine..
Read more

Met korting naar sauna veluwse bron


met korting naar sauna veluwse bron

bezoek hebt gebracht aan de Veluwse Bron dan zijn wij uiteraard benieuwd naar uw ervaring(en). De dompelbaden (buiten en binnen) zijn ook onmisbaar voor de saunarondes. Voel je als herboren in de Veluwse natuur! Wie weet heb je voortaan mooi een adresje bij jouw in de buurt. Geniet van een prachtig natuurmeer. Ben je echt even toe aan ontspannen? Indien u vroeg in de dag van huis vertrekt naar de Veluwse Bron zult u hoogstwaarschijnlijk nog steeds te weinig tijd hebben om alles mee te maken. Een behandeling in combinatie met de sauna is een unieke ervaring die je snel nog eens wil doen. Behandeling met korting boeken, als je een dagje naar de sauna gaat dan is het natuurlijk nog leuker om dit te combineren met een behandeling. Je kan zo voordelig entree betalen of goedkoop een behandeling boeken dankzij de sauna korting.

Drinken is belangrijk, daarom krijg je bij dit arrangement alvast 3 consumpties. Prijs: Vanaf 54,50.p. Met een temperatuur van 32 graden is het in de winter aangenaam om in het zwembad te zijn en te gebruiken tijdens de saunagang.

Door de keramische materialen voelt deze ruimte pittig aan en heeft het een ontspannen en diep reinigende werking. Een bezoek aan de Veluwse Bron zorgt voor een unieke ervaring door de vele schitterende wellness voorzieningen. Bij het kiezen van de gewenste datum staat de exacte prijs. Kelo sauna, zoutsteen mijn sauna, panorama sauna, tepidarium. Een dag naar de Sauna hoeft ook niet alleen te betekenen dat je de hele dag in de Sauna zit, de meeste Saunas die DagjeuitDeals aanbiedt bieden ook de mogelijkheid om lekker te eten, even te zwemmen en soms zelfs om te sporten. Binnen het sauna gedeelte heeft u de keuze uit een van de volgende saunas: de Lavendel sauna, Tepidarium, de Veluwse sauna, de infrarood sauna, het tropisch strand, de dubbele aardsauna, het caldarium, barrelsaunas, stoomgrotsauna, Laconium sauna, wildobservatie sauna, haard sauna, Finse sauna, Löyly sauna, Pakistaanse. Je ontvangt de voucher(s) direct na betalen per e-mail. In het Tepidarium luistert u naar ontspannende muziek en krijgt u een gevoel van welbehagen. Dit zorgt voor een betere korting stokke tripp trapp transpiratie.

Cjp cultuurkaart korting winkels
Paleis soestdijk kortingscode
Sunweb kortingsbon


Sitemap