Main Page Sitemap

Top news

Van der, valk, hotel, hoorn heeft de beschikking over meerdere restaurants bars. Bekijk de arrangementen, voor het runnen van hotels en restaurants is veel expertise..
Read more
Wees niet bang om contact op te nemen, de medewerkers staan altijd voor je klaar. Nadat je al je gewenste artikelen in het winkelmandje..
Read more
Maar dat kan het ernstige gebrek aan inhoudelijk drama niet verbloemen. Door: Maaike van Hoesel, scenefoto's: Roy Beusker, nieuwsbrief, schrijf je in voor de dagelijkse..
Read more

Korting superfun amersfoort


korting superfun amersfoort

'glow-in-the-dark' space golf. Ben je op zoek naar een leuke dag/avond uit in Amersfoort? Het Speelparadijs is waar kinderen vrij kunnen spelen, hun verjaardagsfeestje vieren en genieten van allerlei spelelementen zoals de klimvulkaan, trampolines op vier meter hoogte en meerdere glijbanen. . Dat nemen wij grotendeels uit handen, want bij Superfun zijn er fantastische arrangementen voor elke groep te reserveren. Spring erop los op de mega-trampolines, speel in de klimvulkaan of eet een lekker patatje om weer wat energie op te doen. Ouders vermaken zich ondertussen op de bowlingbaan, of bij de zelfbedachte Rescue Challenge, waarbij je de hele wereld moet redden.

korting superfun amersfoort

Vrienden, families, bedrijven, scholen en vrijgezellenfeestjes. Openingstijden maandag gesloten dinsdag 10:00 tot 23:00 woensdag 10:00 tot 23:00 donderdag 10:00 tot 23:00 vrijdag 10:00 tot 01:00 zaterdag 10:00 tot 01:00 zondag 10:00 tot 23:00, op de valreep, anderen kochten ook. Overzicht, superfun, amersfoort, superfun is het uitgaanscentrum van Amersfoort voor alle leeftijden en doelgroepen. Of je nu een drankje wil drinken aan de bar, hapje wil eten in het restaurant, poolbiljart spelen, bowlen, lasergamen, the super challenge hal trotseren of met de kids naar het speelparadijs.

Indoor activiteitencentrum en korting canvas kruidvat Restaurant Superfun in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf 9,50.p. Actieve deals, superfun, locaties. Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep. Kom het zelf beleven, je bent van harte welkom bij Superfun! Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen). Bezoek het speelparadijs, kom gezellig bowlen, lasergamen, spacegolfen, superjumpen of bezoek de escaperoom. It's a group thing! Ben jij daar slim en lenig genoeg voor? Check the events and news items. Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld.


Sitemap