Main Page Sitemap

Top news

Altijd Korting kost 19,00 per maand. Buurtbussen, nachtnetten, zoals HTM Nachtbuzz, waar te koop? Dus niet alleen bij HTM. Met een, altijd Korting abonnement Jaar..
Read more
Korting enkel voor de abonnee. De meest speelse dierentuin ontdek je in vertoon van je geldige Plopsa-jaarabonnement 1 meter en tegen inlevering van deze a..
Read more
Hier volgen enkele voorbeelden van vakanties tijdens het schooljaar, waarin je uiteraard een leuke reis kan plannen en dus ook een gezellige tijd kan beleven!..
Read more

Korting kia niro


korting kia niro

met alle nieuwe (milieuvriendelijke) automodellen, specificaties, prijszetting en productafbeeldingen Disclaimer De informatie, voertuigen en databases van de webapplicatie zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld en worden in de mate van het. Herverkoopwaarde van de cataloguswaarde inclusief BTW X een restwaardefactor in functie van de totale afstand (bron: TCO model elektrisch rijden, prof. Er wordt geen rekening gehouden met financiering en/of aankoopopties. Het gamma omvat hierdoor ook de Kia Optima Hybrid en het nieuwe 100 elektrische model Kia Soul.

A Benzine Volvo S60 D Diesel Volvo S90 E Benzine Volvo S90 T8 Plug-in E phev benzine Volvo V40 C Benzine Volvo V60 D Benzine Volvo V60 Plug-in D phev diesel Volvo V90 E Diesel Volvo V90 T8 Plug-in E phev benzine Volvo xC60 SUV-D. Neem dan snel contact op met. De kosten voor batterijleasing. Verzekering en onderhoud Een BA- en omniumverzekering op de volledige looptijd Reparatie, onderhoud en banden op de volledige looptijd, inclusief (in het geval van BTW-plichtige organisaties: niet-recupereerbare) BTW Fiscale aftrek (enkel voor vennootschappen) Alle fiscaal aftrekbare kosten, in functie van bedrijfswagen (tussen 50 en 120. Uitgangspunten voor de voertuigen, de selectie van voertuigen is gebaseerd op basis van de volgende uitgangspunten: Alle elektrische, plug-in hybride, aardgasvoertuigen voor vervoer van personen die in Vlaanderen per verkrijgbaarbaar zijn op niet-discriminatoire basis, binnen 12 afgebakende segmenten. Standaard benzine E10-prijs: 1,4487 /L inclusief BTW ( gemiddelde van maximumprijzen in november 2018 volgens Petrolfed standaard dieselprijs: 1,6038 /L inclusief BTW ( gemiddelde van maximumprijzen in november 2018 volgens Petrolfed de catalogusprijzen zijn afkomstig van de website van. Een selectie van 114 benzine- en dieselvoertuigen in de segmenten kortingscode i love sushi den bosch waarvoor milieuvriendelijke voertuigen beschikbaar zijn.


Sitemap