Main Page Sitemap

Top news

WA-extra autoverzekering, een WA-extraverzekering is een van de benamingen die gebruikt wordt voor de verzekering van een motorrijtuig. Rechtsbijstandsverzekering U staat er misschien niet altijd..
Read more
Gratis verzending t/m 31 maart) Opener Elke week het beste van Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang kortingscodes en aanbiedingen. Heb je jouw..
Read more
Veel gestelde vragen omtrent winterbanden, in welke landen zijn winterbanden verplicht? Wij leveren winterbanden van het merk Atlas al vanaf 47,- incl. Daarnaast is..
Read more

Kortingskaart nmbs militairen


kortingskaart nmbs militairen

nationaliteit bezitten. De moederkaart wordt om de 10 jaar vernieuwd (tegen betaling van een maakloon het valideringsbiljet om de 5 jaar maximum (code 040 : unieke uiterlijke geldigheidsdata,.). De kaart moet jaarlijks vernieuwd worden (tegen betaling van een maakloon). Bovendien kun je je biljet best niet in het station kopen, want in sommige treinstations kan tot 4,50 in rekening gebracht worden om de reserveringskosten te dekken. Dan kan je via je plaatselijke afgevaardigde van de Gezinsbond de kortingskaart, grote gezinnen van de, nMBS aanvragen. Telt je gezin minstens drie kinderen? Daarna kom je langs in het station.kortingskaart nmbs militairen

Personen met een geldige kortingskaart voor militairen ( rode of groene kaart met. Verleng je abonnement online Home Producten Gratis of met korting op de trein. 50 korting ; Reizen in 2de klas.

Door deze website te gebruiken stem je in met het gebruik van cookies overeenkomstig ons privacybeleid op de nmbs website. Bonprix korting, Unive korting jaarbetaling, 55 plus korting openbaar vervoer). In 1e en 2e klas overal in Belgi, praktisch, wie komt in aanmerking? Vraag het aan bij het. 3 redenen om je biljet online te kopen je koopt waar en wanneer je wil je wint tijd door de rij aan het loket te skippen je hebt 't altijd bij de hand op je smartphone, koop. 25 korting, nMBS code - oktober 2018.


Sitemap