Main Page Sitemap

Top news

Deze cookies onderscheiden we in de categorien functionele, analytische, advertentie en Social Media vertentie en Social Media Cookies verzamelen gegevens over de activiteiten van individuele..
Read more
Abdulramane adkamara, calvinafca _calvinklein94, iris irxsm 3 op Reis 3opreis, tim Hofman debroervanroos, iNG Nederland ingnl, aAP Rocky asaprockytrill, miss Kelly mskellygreen. Coupon Detail, wil..
Read more
10 cijferige kortingscode playstation store 10 euro korting bij m 10 korting dress for less 10 korting 123Lens kortingscode 123tijdschrift kortingscode kortingscode 1Dagactie kortingscode 1DayFly..
Read more

Ns korting 40 student


ns korting 40 student

- met actiecode 1e jaar gratis). Kan iemand me hierbij helpen. Voor jonge ondernemers; Bestel een zakelijk abonnement. Uit uw verhaal leid ik af dat u het afgelopen jaar geen studentenreisproduct had, maar een OV-vergoeding. Dit betekent dat je het 2 dagen ná het beindigen kan bestellen, maar belangrijk is wel dat je dit doet binnen drie maanden. Abonnementen verplaatst, omdat het daar beter tot zijn recht komt. Dat lijkt me dus duidelijk.

ns korting 40 student

Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct. Altijd Vrij, altijd onbeperkt reizen (met actiecode 1e jaar 52 korting). Wat moet ik nu? Als je gebruik wilt maken van dit mooie aanbod, bestel dan een abonnement met de speciale actiecode. Bestel binnen 3 maanden online je gratis. Mijn studenten reis product van afgelopen jaar was overigens voor in het buitenland. Ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement of korting op een ander NS-jaarabonnement naar keuze. Nu probeer ik het opnieuw en geeft het systeem aan dat ik de actiecode niet meer kan gebruiken. Hi, Ik heb mijn actiecode student(OV-kaartnr.) gebruikt, maar had geen e-dentifier bij mij waardoor ik het niet kon afmaken. Beindig je Studentenreisproduct bij de kaartautomaat.

Je zet eerst je Studentenreisproduct stop, vanaf minimaal 48 uur ná het beindigen van je studentenreisproduct kan je het afgestudeerd aanbod bestellen. Let op: Kies je voor 52 korting op een NS-jaarabonnement dat je per maand betaalt, dan wordt de korting per maand verrekend ( 4,17 p/mnd korting). Ik zag dat ik nu een jaar lang een gratis 40 kortingskaart kan krijgen, maar ik heb nooit een code ontvangen daarvoor. Traject Vrij, onbeperkt vrij reizen op een vast traject voor een vast bedrag (prijs afhankelijk van het traject, met actiecode 1e jaar 52 korting op de jaarprijs). Je kunt ook kiezen voor 50 korting op een ander NS-jaarabonnement. Weekend Vrij, onbeperkt reizen in het weekend en 40 korting in de daluren (met actiecode 1e jaar 52 korting).

Sporten met korting.n
Kortingscode zalando augustus belgie


Sitemap