Main Page Sitemap

Top news

Vul nu je kortingscode in bij het vakje waarin staat Typ hier je code. Wil je wat verder vooraf boeken? Daarnaast ontvang je tot 20..
Read more
En omdat vaders vaak heel goed kunnen eten zijn wij een uur eerder open. Dat is pas echt vakantie! Wat is jouw droomijsje? We..
Read more
Her collections, comprising a ready-to-wear collection. Colore, fantasia, collezione, mostrare tutti i filtri, fabienne Chapot 52 articoli. Fabienne Chapot midi skirt in over the moon..
Read more

Met 40 korting reizen na studie


met 40 korting reizen na studie

ik deze weten in te trekken maar ik kreeg vorige week een brief thuis met daarin het verzoek te betalen anders kwamen er nog meer kosten overheen. Ook kan me niet helpen om de stopdatum te veranderen. Of ligt je stageadres wel heel ver van het station? Afgelopen week ben ik terug gekomen uit het buitenland. Deze code is maar drie maanden geldig. Verder vind ik het vreemd dat ik geen mail ontvang van een eventuele startdatum van de 40 korting na afstuderen. Eind mei vertrok ik naar het buitenland voor een stage.

Neem ze dan eens een dagje voordelig mee: met je studentenreisproduct kun je drie vrienden het hele weekend én doordeweeks.00 uur met 40 korting mee laten reizen in de trein. Studenten, stop je met studeren, ben je klaar of duurt je studie langer dan gepland? Dat kan via dit forum als een moderator het hier oppakt of telefonisch. Bekijk, nS Altijd Vrij, geniet van de ultieme reizigersvrijheid met het Altijd Vrij abonnement. Dan kan je fiets vaak ook nog mee (gratis of met een speciaal kaartje). Gratis tot.00 uur, daarna korting. De actie geldt gedurende 3 maanden vanaf het moment van stopzetten van het Studentenreisproduct. Is er nu net geen handige verbinding naar jouw opleiding? Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct. Dit heb ik aangegeven via de telefoon maar hier wordt blijkbaar niks mee gedaan?!

Delen: Twitter Facebook Google. Je kunt ook kiezen voor 52 korting op een ander NS-jaarabonnement (m.u.v. Zo ga je te werk: jouw medereiziger kiest vr het inchecken bij de automaat de knop Samenreiskorting. Dinsdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting.


Sitemap