Main Page Sitemap

Top news

Contact Heb je hulp nodig bij je boeking, wil je advies over welke aanbieding voor jou het meest voordelige is of wil je een op..
Read more
Met het, gVB, zone abonnement kun je onbeperkt reizen met alle trams, (nacht)bussen en metro's van. Geldig op vertoon van geldige CJP Cultuurkaart in groepsverband..
Read more
Het is strikt verboden om de namen of de merken. Je kan vanaf nu tot en met een kortingsbon van. Plan jouw wandelingen, deze site..
Read more

Studentenkaart korting pathe


studentenkaart korting pathe

manier kun je toch een belangrijke bijdrage leveren om de plantage voortvarend te kunnen starten. 25,-.j.) De Senegalese band Dieuf-Dieul de Thiès creert met opzwepende percussie, funky (fuzz) gitaren, een blazers-sectie en zang een eigen (psychedelische) sound die beweegt tussen Mbalax, Afro-Cubaans en Afro-Jazz ballads. Een half jaar later toerde hij al door Nederland waarbij hij ook rasa aandeed. Dit resulteert in een explosie van muziek en dans, qua energie en intensiteit zelden gevenaard op Afrovibes.

Studentenkaart korting pathe
studentenkaart korting pathe

Wanneer je op 30 september met je broer of zus naar de bios van Pathe gaat, krijg je een bak xxl-popcorn gratis ivm broer en zussendag. Verlopen -60 Korting, kortingscode Pathe voor 60 korting, gebruik pathe kortingscode paypalvod en ontvang -60 korting op je bestelling bij kijk hier de Verzend en Retourkosten van pathe. Verlopen, kortingscode Pathe voor 0,99 korting op een film. Met 25 bioscopen in heel Nederland is Pathe de bioscoop waar je moet zijn als je de nieuwste film wilt zien. Verlopen, gratis Pathe ticket bij aankoop van een actiekrat Grolsch. De korting is alleen geldig op vertoon van een geldige studentenkaart, CJP-pas en legitimatiebewijs. Studenten dienen ingeschreven te staan als student en bij de Pathé ticketcontrole een geldige collegekaart te tonen voor een MBO-, HBO- of WO-instelling. Andere bekeken ook, vue Studentenkorting: Tot 1,80 korting op een film.

Rituals korting december 2019
Gamma laminaat 50 korting

Deze korting ontvang je op vertoon van een CJP pas of geldige studentenkaart. De korting is niet geldig op feestdagen, in de kerstvakantie en bij speciale evenementen. Genoeg tijd dus kortingscode asics tiger om vooral doordeweeks voordelig een filmpje te pakken! Bestel via Eurosparen een Pathé Midweek E-voucher voor.95 Eurosparen-euros. Ontvang bij aankoop van 1 magnum pint product een code voor een gratis Pathé Thuis huur film Hoe werkt het:Activeer de Magnum actie in de Tessa app. Gratis Pathe ticket bij aankoop van 1 Magnum pint product. Doe een aankoop, bij een van de 1000 kortingslocaties in Nederland en Belgi. Bestel bij de Ing, voor 3 Maanden een Pathé Unlimited Card voor maar 32 ING rente1.600 puntenNormale prijs voor Pathe Unlimited.


Sitemap